Nieuws

24.06.2024

Streekontmoeting 15 juni 2024

Op 15 juni stond de laatste streekontmoeting van dit seizoen plaats in Klundert en de judoka’s van Judovereniging Nintai uit Raamsdonksveer waren goed in vorm.

De deelnemers van het eerste blok waren Ties, Vic, Navan, Odix, Loàz, Sam, Noud, Katì en Robin. Hun inzet en discipline tijdens de laatste trainingen waren duidelijk zichtbaar.
Vooral de technieken waaraan de afgelopen weken extra aandacht is besteed, zoals voetvegen, kantelen en tactisch nadenken tijdens een wedstrijd werden mooi toegepast.

In het tweede blok namen Justin, Bianka en Sebas deel. Zij lieten ook zien, dat de intensieve trainingssessies hun vruchten afwerpen. Er werd met veel energie en mooie technieken gejudood, wat resulteerde in mooie prestaties op de mat.

Deze laatste streekontmoeting was extra spannend, omdat nu de bekers werden uitgereikt. De spanning was te voelen, maar dit zorgde alleen maar voor extra motivatie.
Uiteindelijk mochten alle kinderen een mooie prijs in ontvangst nemen, wat hun harde werk en toewijding beloonde.

Met de zomer voor de deur kunnen de judoka’s nu bijna van hun welverdiende vakantie gaan genieten. In september begint een nieuw wedstrijdseizoen en judovereniging Nintai kijkt ernaar uit om weer veel wedstrijdplezier te gaan beleven met hopelijk nog meer deelnemers.

Geniet van de zomer en tot in het nieuwe seizoen!

Streekontmoeting1 15 juni 2024.jpgStreekontmoeting 15 juni 2024.jpg

Admin - 19:19 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen