Nieuws

27.09.2023

Top Veerse Dag voor Judovereniging Nintai

Op zaterdag 16 september waren we met Judovereniging Nintai aanwezig op de Veerse Dag.
We hadden een mooie plek toegewezen gekregen en al vroeg werden de matten op hun plek gelegd.
Veel van onze judoka’s kwamen deze dag helpen om iedereen die langs kwam te laten zien wat judo is.
Er werden verschillende spellen gedaan en de kinderen die wilden, kregen een judojas aan en mochten lekker meedoen.
Vele blije gezichten waren er te zien op onze judomatten! Alle kinderen die op de mat kwamen mochten ‘judoband trekken’ en vonden daar een flyer voor gratis proeflessen bij onze vereniging. We hebben heel veel mensen rondom onze judomatten mogen verwelkomen en de eerste inschrijvingen van nieuwe leden zijn al binnen! 
Iedereen onwijs bedankt voor zijn/haar inzet, met zijn allen hebben we er een zeer geslaagde dag van gemaakt!
Veerse Dag 2023-1.jpgVeerse Dag 2023-2.jpgVeerse Dag 2023-3.jpgVeerse Dag 2023-4.jpg

Admin - 15:33 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

22.09.2023

Grote Clubactie start op 23 september!

Grote Clubactie.jpgFijn dat jullie ons ook dit jaar weer willen helpen met de verkoop van de Grote Clubactie loten.
In de video via onderstaande link kun je zien hoe het werkt.

                                           https://youtu.be/scRvcb9-tk4

De landelijke startdatum is op zaterdag 23 september. 

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media.

Koop loten en steun onze vereniging! 
Er zijn vele mooie prijzen te winnen met een lot de Grote Clubactie. De trekking vindt plaats op 28 november en vanaf 29 november kan je jouw lotnummer controleren via de Lotchecker op de website van de Grote Clubactie.

De verkooppagina
Via onderstaande link kom je op de verkooppagina van Judovereniging Nintai, hier kun je digitaal loten kopen.

                                            https://lot.clubactie.nl/lot/judo-vereniging-nintai/270176

De opbrengst van dit jaar gaan we besteden aan een weekend vol leuke activiteiten met ons 60-jarig jubileum volgend jaar.

Superloten
Ook de Superloten zijn dit jaar weer beschikbaar. Wil je snel topverkoper worden en onze club steunen? Een Superlot betekent direct 50 loten voor onze club en 50 keer extra kans op prijzen voor jou als verkoper. De Superloten zijn interessant voor bijvoorbeeld bedrijven! Dus ken je iemand met een bedrijf, of durf jij als echte verkoper een winkel in te stappen om een Superlot voor Judovereniging Nintai te verkopen? Doen! 

Admin - 15:44 @ Nieuwtjes | Een opmerking toevoegen

08.06.2023

Kamp Judovereniging Nintai was mega succes!

Voor het eerst organiseerde onze vereniging een kamp voor alle leden. Twee nachten slapen en een sportief, maar vooral ook gezellig programma stond op hen te wachten. Vermoeiend, maar vooral héél gezellig met elkaar. Iedereen heeft genoten!
Na de nodige voorbereidingen waren we er helemaal klaar voor. Vrijdagavond kwamen onze judoka’s vol energie aan bij Scoutinggebouw Molenberg in Rucphen, om samen een schitterend kamp te beleven. Nadat de slaapplaatsen in orde waren gemaakt gingen de ouders naar huis en werden er nog marshmallows geroosterd boven het kampvuur.
Op Zaterdagochtend sloten de jongste leden van 4 en 5 jaar ook aan. Tijdens levend Stratego in het bos moest de vlag van de tegenpartij gevonden en veroverd worden, er werd druk gewisseld van kaartjes en iedereen wilde winnen. Bij de zeskamp was samenwerking nodig. Een behendigheidsspel om emmers met water te vullen, het vliegende tapijt, de funslang, het pingpongbal-schieten en natuurlijk het onmisbare skilopen zorgden voor een kleine strijd tussen de teams, maar vooral voor heel veel plezier.
Na een heerlijke lunch scheen de zon fel en trok iedereen zijn zwemkleding aan om verschillende waterspellen te spelen en een hut te bouwen. Later viel de schaduw op het veld en gingen de kinderen boogschieten. Best moeilijk om het bord te raken, laat staan de roos, maar na wat oefenen lukte het sommige erg goed! De oudere jeugdleden hielpen de kleinste, mooi om te zien. ’s Avonds mocht iedereen zijn eigen minipizza’s beleggen en bakken in de pizzarette. De één was benieuwd hoeveel beleg er op een bodem paste, de ander wilde alleen één stukje ananas en wat kaas. Iedereen maakte een pizza die hij zelf lekker vond. Na het eten was het voor de jongste leden tijd om weer naar huis te gaan, al wilden de meesten nog wel even blijven!
Voor de anderen stond er een Bonte Avond op het programma. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er moppen en raadsels verteld, trucs geshowd en gezellig gedanst. Boven het kampvuur werden er nog worstenbroodjes opgewarmd. Voor de kinderen die nog niet moe genoeg waren, werd er nog een sportief parcours uitgezet met jumping jacks, springen en rennen. Hierna kroop iedereen lekker zijn bed in.
Zondag werd er uitgeslapen en na een lekker ontbijt werden de tassen ingepakt. Nog even spelen op het gras en in het bos, daarna werd iedereen opgehaald. Moe, maar vol verhalen over alles wat ze hebben meegemaakt. Het was een fantastisch kamp, iedereen heeft genoten. Volgend jaar gaan we weer! Je vindt meer foto’s in de galerij.

20230603_104133_resized.jpg20230603_201455_resized.jpg20230603_104525_resized.jpg

Admin - 14:16 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

02.06.2023

Tweede onderlinge wedstrijden Judovereniging Nintai succesvol

Rode koppies, opperste concentratie, sportiviteit en gezelligheid waren afgelopen Zaterdagmiddag te vinden in onze dojo aan de Meidoornstraat in Raamsdonksveer.

Op zaterdag 27 Mei werden bij Judovereniging Nintai de tweede onderlinge wedstrijden van dit seizoen gehouden. Dit is een toernooi voor onze eigen leden, waarbij gezelligheid en ‘het leren partijtjes draaien’ voorop staan. Alle leden kunnen hieraan meedoen.

Veel ouders, opa’ en oma’s, broers en zussen kwamen naar de wedstrijden kijken, waardoor het een gezellige drukte was op de tribunes en in de kantine.

De deelnemende judoka’s werden in vier verschillende teams ingedeeld. Hierna gingen deze teams onder de namen Donderende Dino’s, Stoere Stieren, Baldadige Beren en Toffe Tijgers met elkaar de strijd aan. Iedere judoka kwam tegenover gelijkwaardige tegenstanders te staan, waardoor er spannende en strijdlustige partijen te zien waren.
Wat heeft het publiek genoten! 
Na minimaal drie partijen gejudood te hebben werden de judoka’s beloont met een welverdiende oorkonde en een sticker van onze vereniging.

Vol trots keerden alle judoka’s terug naar huis.

We willen iedereen bedanken voor de hulp! Degene die de banden hebben geknoopt, de klokkers en schrijvers achter de wedstrijdtafel, de teamleiders, de scheidsrechters en de mensen die achter de bar stonden om iedereen te voorzien van een drankje en iets lekkers. Met elkaar hebben we deze onderlinge wedstrijden tot een groot succes gemaakt!

De volgende onderlinge wedstrijden staan gepland op zaterdag 1 Juli. Noteer deze datum alvast in jullie agenda. Graag tot dan!

OW2-1 2023.jpgOW2-2.jpgOW2-3.jpg

Admin - 16:50 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

Judovereniging Nintai in de prijzen bij Streekontmoeting Oud Gastel in Roosendaal

Zaterdag 13 mei nam Nintai met zeven judoka’s deel aan de streekontmoeting, georganiseerd door Judovereniging Makoto Dokokaj uit Oud Gastel.

Rond de middag verzamelt een grote groep judoka’s zich, in het zonnetje, bij de gymzaal van Basisschool de Wingerd om te strijden om een van de felbegeerde vaantjes van een streekontmoeting. Binnen worden de laatste voorbereidingen getroffen. Straks zullen, in twee groepen, op drie matten deze judoka’s hun kracht, techniek, snelheid en inzicht laten zien.

Na het wegen wordt iedereen ingedeeld in een poule met gelijke tegenstanders. Nog een korte warming-up en dan kunnen we beginnen. Alle judoka’s strijden voor wat ze waard zijn. Het publiek is enthousiast en hun aanmoedigingen vliegen vrolijk door de zaal! Gedreven trainers en coaches begeleiden hun pupillen, moedigen ze aan en peppen ze op als het even tegenvalt.

Elke judoka komt drie of vier tegenstanders tegen. De uitslagen lopen erg uiteen. Soms winnen ze met een snelle Ippon. Soms wordt na een verlenging van een minuut verloren op beslissing van de scheidsrechter en zelfs een gelijkspel wordt gegeven.

Nintai gaat uiteindelijk naar huis met een eerste plaats voor Navan, een tweede plaats voor Aybars en een derde plaats voor Katí, Melle, Ayden, Ties en Odix. Wat een inzet lieten jullie weer zien! Er werd keihard en met heel veel plezier gewerkt! We zijn dan ook weer ontzettend trots op deze superpupillen van Judovereniging Nintai! Gefeliciteerd judoka’s met deze topprestatie!

Ook bedanken we judovereniging Makoto Dokokaj voor de organisatie van weer een geslaagde streekontmoeting.

Streekontmoeting 13-05-2023(1).jpgStreekontmoeting 13-05-2023.jpg

Admin - 16:35 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen