Nieuws

08.06.2023

Kamp Judovereniging Nintai was mega succes!

Voor het eerst organiseerde onze vereniging een kamp voor alle leden. Twee nachten slapen en een sportief, maar vooral ook gezellig programma stond op hen te wachten. Vermoeiend, maar vooral héél gezellig met elkaar. Iedereen heeft genoten!
Na de nodige voorbereidingen waren we er helemaal klaar voor. Vrijdagavond kwamen onze judoka’s vol energie aan bij Scoutinggebouw Molenberg in Rucphen, om samen een schitterend kamp te beleven. Nadat de slaapplaatsen in orde waren gemaakt gingen de ouders naar huis en werden er nog marshmallows geroosterd boven het kampvuur.
Op Zaterdagochtend sloten de jongste leden van 4 en 5 jaar ook aan. Tijdens levend Stratego in het bos moest de vlag van de tegenpartij gevonden en veroverd worden, er werd druk gewisseld van kaartjes en iedereen wilde winnen. Bij de zeskamp was samenwerking nodig. Een behendigheidsspel om emmers met water te vullen, het vliegende tapijt, de funslang, het pingpongbal-schieten en natuurlijk het onmisbare skilopen zorgden voor een kleine strijd tussen de teams, maar vooral voor heel veel plezier.
Na een heerlijke lunch scheen de zon fel en trok iedereen zijn zwemkleding aan om verschillende waterspellen te spelen en een hut te bouwen. Later viel de schaduw op het veld en gingen de kinderen boogschieten. Best moeilijk om het bord te raken, laat staan de roos, maar na wat oefenen lukte het sommige erg goed! De oudere jeugdleden hielpen de kleinste, mooi om te zien. ’s Avonds mocht iedereen zijn eigen minipizza’s beleggen en bakken in de pizzarette. De één was benieuwd hoeveel beleg er op een bodem paste, de ander wilde alleen één stukje ananas en wat kaas. Iedereen maakte een pizza die hij zelf lekker vond. Na het eten was het voor de jongste leden tijd om weer naar huis te gaan, al wilden de meesten nog wel even blijven!
Voor de anderen stond er een Bonte Avond op het programma. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er moppen en raadsels verteld, trucs geshowd en gezellig gedanst. Boven het kampvuur werden er nog worstenbroodjes opgewarmd. Voor de kinderen die nog niet moe genoeg waren, werd er nog een sportief parcours uitgezet met jumping jacks, springen en rennen. Hierna kroop iedereen lekker zijn bed in.
Zondag werd er uitgeslapen en na een lekker ontbijt werden de tassen ingepakt. Nog even spelen op het gras en in het bos, daarna werd iedereen opgehaald. Moe, maar vol verhalen over alles wat ze hebben meegemaakt. Het was een fantastisch kamp, iedereen heeft genoten. Volgend jaar gaan we weer! Je vindt meer foto’s in de galerij.

20230603_104133_resized.jpg20230603_201455_resized.jpg20230603_104525_resized.jpg

Admin - 14:16 @ De Langstraat | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.